Γιατί το νεροχύτη κουζίνας της Fooksink είναι ακριβό?

April 20, 2020
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί το νεροχύτη κουζίνας της Fooksink είναι ακριβό?

 Γιατί ο νεροχύτης κουζινών Fooksink “s” είναι ακριβός;  

 

Καταρχάς, το υλικό επιλέγεται το ανοξείδωτο 304 που εισάγεται από από τη Νότια Κορέα, χρησιμοποιώντας την κρύα διαδικασία σχεδίων και την προηγμένη διαδικασία συγκόλλησης αριθμητικού ελέγχου, η οποία εξασφαλίζει την ερμηνεία και την ομορφιά της επιφάνειας νεροχυτών.

Η επιφάνεια έχει αντιμετωπιστεί με mercerizing, και η μαλακή λαμπρότητα είναι πιό κομψή για το νεροχύτη. Είναι όπως την τοποθέτηση ενός προστατευτικού στρώματος στο νεροχύτη. Ο λεκές πετρελαίου του νεροχύτη δεν είναι εύκολο να απορροφηθεί, που μπορεί αποτελεσματικά να αντισταθεί στον αντίκτυπο, τις γρατσουνιές και το γδάρσιμο χωρίς οποιαδήποτε διαφορά, και να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών.

  Πολλοί φίλοι ανησυχούν ότι το νερό θα κάνει έναν σκληρό θόρυβο όταν αφορά το ανοξείδωτο, το οποίο καθιστά τους ανθρώπους πολύ ανήσυχους. Η σειρά νεροχυτών Fooksink συνδυάζεται προσεκτικά με το soundproof σχέδιο μαξιλαριών, το οποίο μπορεί να διαδραματίσει έναν καλό ρόλο στην παρεμπόδιση του ήχου, αποφυγή του πολύ σκληρού ήχου του νερού στο νεροχύτη, χωρίς ανησυχία για τη διατάραξη του υπολοίπου της οικογένειας, και την προσθήκη μιας ήρεμης και γαλήνιας ζωής.

Οι παραδοσιακοί νεροχύτες χρησιμοποιούν τη σιλικόνη, το plasticine και άλλες μεθόδους σφράγισης, αλλά δεν μπορούν να εφαρμοστούν και να συμπιεστούν, με συνέπεια τα χάσματα μεταξύ του νεροχύτη και countertop, το οποίο έχει επιπτώσεις στην επίδραση εμφάνισης και χρήσης. Το Fooksink χρησιμοποιεί ένα προ-εγκατεστημένο σφραγίζοντας δαχτυλίδι και μια ταιριάζοντας με μέθοδο σιλικόνης, και χρησιμοποιεί έπειτα τις self-tapping βίδες που σφίγγουν για να εξασφαλίσει καλύτερα την επίδραση σφράγισης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί το νεροχύτη κουζίνας της Fooksink είναι ακριβό?  0